το τεστ των 5'' για ιστοσελίδες

Αν η ιστοσελίδα σου δεν παράγει πωλήσεις ή δεν σου φέρνει υποψήφιους πελάτες (leads), τότε πιθανότατα η 1η ενότητα του home page είναι προβληματική.

Η 1η ενότητα του home page έχει μεγάλο αντίκτυπο στην επιτυχία της ιστοσελίδας σου. Είναι η πρώτη εικόνα που βλέπει ο επισκέπτης σου. Είναι πιθανώς η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει για την online παρουσία της επιχείρησής σου.

Από τη στιγμή που θα επισκεφτεί κάποιος την ιστοσελίδα σου, μέσα σε 5'' (κατά μέσο όρο) αποφασίζει αν τον ενδιαφέρει να πλοηγηθεί περισσότερο ή να φύγει. Άρα, έχεις μόλις 5'' για να κερδίσεις το κοινό σου!

Κάθε άγνωστος επισκέπτης έχει 3 βασικά ερωτήματα όταν μπαίνει στην ιστοσελίδα σου. Είναι τα 3 ερωτήματα του Τεστ Βάσης (Grunt Test) που θα δούμε στη συνέχεια. Ο επισκέπτης πρέπει να παίρνει τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά μέσα σε 5''. Αν το καταφέρνεις, τότε η ιστοσελίδα σου περνά το τεστ των 5'' (τεστ βάσης). Αν όχι, χάνεις σημαντικές ευκαιρίες πώλησης.

Στην πράξη, αν η πρώτη ενότητα του home page είναι καλά σχεδιασμένη, τότε τραβά την προσοχή του κοινού-στόχου σου και του μεταφέρει πολύτιμες πληροφορίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς μπορείς να δημιουργήσεις μια αποτελεσματική πρώτη ενότητα του home page της ιστοσελίδας σου χρησιμοποιώντας το BrandStory Framework.

Θα μάθεις τα ερωτήματα του Τεστ Βάσης που πρέπει να απαντά η πρώτη ενότητα του home page, ώστε τόσο το κείμενο όσο και τα γραφικά να μεταδίδουν αποτελεσματικά τις απαραίτητες βασικές πληροφορίες.

Επίσης, θα μοιραστούμε συμβουλές σχετικά με την επιλογή εικόνων που ενισχύουν την αφοσίωση των επισκεπτών ενώ συμπληρώνουν αρμονικά το συνολικό οπτικό ύφος της ιστοσελίδας σου.

Περιεχόμενα:

Συμπέρασμα

Κατανοώντας την πρώτη ενότητα του home page

Η πρώτη ενότητα του home page είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ιστοσελίδας σου. Έχει τον κρίσιμο ρόλο να κεντρίσει το αρχικό ενδιαφέρον των online επισκεπτών σου και να το κρατήσει ζωντανό.  Πρέπει να επικοινωνεί άμεσα πώς η επιχείρησή σου δίνει λύση στο πρόβλημα του επισκέπτη σου - ή πώς καλύπτει την ανάγκη του - και πώς βελτιώνει τη ζωή του.

Για να το πετύχει αυτό, πρέπει να περνά το Τεστ Βάσης (Grunt Test) απαντώντας άμεσα (εντός 5'') και ξεκάθαρα σε 3 βασικά ερωτήματα που θα δούμε στη συνέχεια.

Η σημασία μιας σαγηνευτικής πρώτης ενότητας

Μια σαγηνευτική πρώτη ενότητα όχι μόνο κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού σου αλλά επιπλέον δίνει τον τόνο για ολόκληρη την εμπειρία του με το brand σου.

Επικοινωνώντας ξεκάθαρα τι προσφέρεις και πώς, ωφελεί τους πελάτες σου και αυξάνει τις πιθανότητες να τους μετατρέψεις από περιστασιακούς επισκέπτες σε πιστούς πελάτες.

Να θυμάσαι ότι οι επισκέπτες συνήθως ξοδεύουν λίγα δευτερόλεπτα σαρώνοντας ιστοσελίδες πριν αποφασίσουν αν θα παραμείνουν ή θα φύγουν. Άρα, η ύπαρξη μιας αποτελεσματικής πρώτης ενότητας στο home page είναι απαραίτητη για τη διατήρηση των επισκεπτών και πιθανών πελατών στην ιστοσελίδα σου.

ΖΗΤΗΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΟΥ

Εισαγωγή στο StoryBrand Framework

Το StoryBrand Framework αναπτύχθηκε από τον Donald Miller για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν το μήνυμά τους ξεκάθαρο και να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες, εφαρμόζοντας τεχνικές του storytelling.

Αυτή η προσέγγιση τοποθετεί τον πελάτη σου στο επίκεντρο όλων όσων κάνεις, ενώ δείχνει πώς το προϊόν ή η υπηρεσία σου τον βοηθά να επιτύχει.

Είναι το πλαίσιο που πρέπει να εφαρμόσεις όχι μόνο για να φτιάξεις το περιεχόμενο του home page και της ιστοσελίδας σου, αλλά για να σχεδιάσεις τη Στρατηγική Επικοινωνίας της επιχείρησής σου συνολικά.

Το πρώτο βήμα για την εφαρμογή του StoryBrand Framework είναι η δημιουργία του Brand Script της επιχείρησής σου.

Δημιουργώντας το Brand Script

Η δημιουργία μιας αποτελεσματικής πρώτης ενότητας του home page ξεκινά με τη δημιουργία του brand script.

Το brand script είναι μια συνοπτική και σαφής αφήγηση που περιγράφει τι θέλει ο πελάτης σου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και πώς το προϊόν ή η υπηρεσία σου καλύπτει τις ανάγκες του. 

 
Πηγή: www.mystorybrand.com 

Όπως δείχνει η παραπάνω εικόνα, αποτελείται από τα ακόλουθα στάδια τα οποία συνθέτουν το αφήγημα του brand σου (brand story):

  1. A character (ο πελάτης σου)
  2. has a problem (η βαθύτερη ανάγκη που τον ωθεί να αγοράσει το προϊόν - υπηρεσία σου)
  3. and meets a guide (την επιχείρησή σου)
  4. who gives them a plan (τι πρέπει να κάνει για να καλύψει την ανάγκη του και να λύσει το πρόβλημά του)
  5. and calls them to action (το βασικό κουμπί προτροπής της ιστοσελίδας σου ή CTA)
  6. that ends in a success (πως βελτιώνεται η ζωή του μετά την αγορά και χρήση του προϊόντος - υπηρεσίας σου)
  7. and helps them avoid failure (πώς θα ήταν η ζωή του αν δεν είχε αγοράσει και χρησιμοποιήσει το προϊόν - υπηρεσία σου)

Ο 'character' του 1ου σταδίου του brand script είναι ο πελάτης σου. Το 1ο στάδιο του brand script αναφέρεται στο τι θέλει ο πελάτης σου από την επιχείρησή σου.

Για να δημιουργήσεις μια αποτελεσματική πρώτη εικόνα του home page της ιστοσελίδας σου, πρέπει να γνωρίζεις καλά τι θέλει ο πελάτης από την επιχείρησή σου. Ποιες είναι οι ανάγκες του. Μπορείς να εμβαθύνεις διαβάζοντας το άρθρο μας: Customer Avatar: Μάθε τον πελάτη σου.

Με βάση το τι θέλει ο πελάτης σου, θα πρέπει να απαντήσεις ξεκάθαρα στα 3 ερωτήματα - κλειδιά που έχουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σου, όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Πού χρησιμεύει το Brand Script

Ένα brand script αποτελεί το θεμέλιο της στρατηγικής μάρκετινγκ της επιχείρησής σου. Παρέχει σαφήνεια σχετικά με το πώς επικοινωνείς με τους πιθανούς πελάτες σου. Σε βοηθά να εστιάσεις στα βασικά στοιχεία της πρότασης αξίας (proposition value) της επιχείρησής σου διασφαλίζοντας παράλληλα τη συνεκτικότητα της επικοινωνίας σου σε όλα τα κανάλια.

Ένα καλοφτιαγμένο brand script σού δίνει τη δυνατότητα να κατευθύνεις όλο το υλικό μάρκετινγκ (και όχι μόνο την πρώτη ενότητα του home page ή όλο το home page) με τρόπο που να μιλά άμεσα στις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες του κοινού-στόχου σου (target audience).

Η ενσωμάτωση ενός καλοφτιαγμένου brand script στην πρώτη ενότητα του home page της ιστοσελίδας σου διασφαλίζει ότι επικοινωνείς αποτελεσματικά την αξία των προϊόντων - υπηρεσιών σου στους πιθανούς πελάτες σου. 

Η δημιουργία του brand script είναι ένα ουσιαστικό μέρος της δημιουργίας κάθε πετυχημένης επιχείρησης. 

Το brand script θα σου προσφέρει έναν οδικό χάρτη για να βοηθήσει την επιχείρησή σου να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές και να αυξήσει τις πωλήσεις της.

 
Key Takeaway: 

Η δημιουργία μιας αποτελεσματικής πρώτης ενότητας του home page της ιστοσελίδας σου ξεκινά με τη δημιουργία του brand script. Το brand script αναδεικνύει τι θέλει ο πελάτης σου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και πώς το προϊόν - υπηρεσία σου καλύπτει τις ανάγκες του. Ένα καλοφτιαγμένο brand script σε βοηθά να εστιάσεις στα κρίσιμα στοιχεία των προτεινόμενων λύσεων της επιχείρησής σου και διασφαλίζει τη συνεκτικότητα της επικοινωνίας σου σε όλα τα κανάλια.

Απαντώντας στα ερωτήματα του Τεστ Βάσης

Όταν ένας άγνωστος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σου, έχει στο μυαλό του 3 ερωτήσεις - κλειδιά, τα οποία αποτελούν τις ερωτήσεις του Τεστ Βάσης (Grunt Test) που πρέπει να περνά η ιστοσελίδα σου. 

Για να περνά η ιστοσελίδα σου το Τεστ Βάσης, πρέπει να απαντά στις ερωτήσεις αυτές ξεκάθαρα, εντός των πρώτων 5'' της επίσκεψης. Αν δεν απαντά ξεκάθαρα μέσα σε 5'', τότε η ιστοσελίδα σου δεν περνά το Τεστ Βάσης. Ο επισκέπτης σου χάνει το ενδιαφέρον του και θα φύγει από την ιστοσελίδα σου.

Οι 3 ερωτήσεις του Τεστ Βάσης είναι:

  1. Τι προσφέρεις;
  2. Πώς αυτό που προσφέρεις βελτιώνει τη ζωή μου;
  3. Τι πρέπει να κάνω για να το αγοράσω;

Τόσο το κείμενο όσο και τα γραφικά της πρώτης ενότητας πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται και να συνεργάζονται συνεκτικά μεταξύ τους απαντώντας ξεκάθαρα στα παραπάνω ερωτήματα.

Γιατί πρέπει η ιστοσελίδα σου να περνά το Τεστ Βάσης (Grunt Test)

Μια αποτελεσματική πρώτη ενότητα του home page πρέπει να περνά το Τεστ Βάσης, καθώς αυτό διασφαλίζει ότι οι δυνητικοί πελάτες σου κατανοούν εύκολα τι προσφέρει η επιχείρησή σου, πώς τους ωφελεί και πώς μπορούν να αγοράσουν ή να εγγραφούν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. Έτσι, το ενδιαφέρον τους μένει ζωντανό. Οι επισκέπτες σου μένουν περισσότερο χρόνο στην ιστοσελίδα σου, εξοικειώνονται με το brand σου και αυξάνονται οι πιθανότητες να αλληλεπιδράσουν μαζί σου.

Αν όμως η ιστοσελίδα σου δεν περνά το Τεστ Βάσης, δημιουργείται σύγχυση στους επισκέπτες, οι οποίοι χάνουν το ενδιαφέρον τους και τα ποσοστά μετατροπής τους από επισκέπτες σε πελάτες μειώνονται.

ΖΗΤΗΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Ενσωματώνοντας κείμενα και οπτικά στοιχεία

Για να δημιουργήσεις μια ελκυστική πρώτη ενότητα του home page που περνά επιτυχώς το Τεστ Βάσης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις έναν συνδυασμό συνοπτικού κειμένου με συναρπαστικά γραφικά. Δες πώς θα το κάνεις απαντώντας στις 3 ερωτήσεις του Τεστ Βάσης:

  1. Τι προσφέρεις; Δήλωσε ξεκάθαρα ποιο προϊόν ή υπηρεσία παρέχεις με έντονους τίτλους ή υπότιτλους. Απόφυγε την ορολογία. Χρησιμοποίησε απλή γλώσσα που είναι εύκολο να κατανοήσει ο καθένας.
  2. Πώς αυτό που προσφέρεις βελτιώνει τη ζωή μου; Πρόβαλε την πρόταση αξίας (vaue proposition) επισημαίνοντας βασικά οφέλη που σχετίζονται με τη χρήση του προϊόντος/της υπηρεσίας σου. Χρησιμοποίησε κουκίδες αν είναι απαραίτητο για ευκολότερη ανάγνωση.
  3. Τι πρέπει να κάνω για να το αγοράσω; Συμπεριέλαβε μια σαφή προτροπή για δράση (CTA), όπως "Αγόρασε τώρα", "Εγγραφή" ή "Προγραμμάτισε μια συμβουλευτική", μέσα σε κουμπί/σύνδεσμο που εμφανίζεται ευδιάκριτα. Αυτό διευκολύνει τους πιθανούς πελάτες να κάνουν το επόμενο βήμα και να έρθουν πιο κοντά στην αγορά.

Επιπλέον, ενσωμάτωσε σχετικές εικόνες ή βίντεο που συμπληρώνουν το κείμενό σου και βοηθούν στην πιο αποτελεσματική μετάδοση του μηνύματός σου. Τα κατάλληλα οπτικά θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της πρώτης εικόνας και θα συμβάλουν στη μεγαλύτερη αφοσίωση των επισκεπτών σου.

Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσεις μια πρώτη ενότητα που περνά το Τεστ Βάσης, επικοινωνεί αποτελεσματικά την πρόταση αξίας (value proposition) της επιχείρησής σου και παρακινεί τους επισκέπτες να εξερευνήσουν περαιτέρω.

 
Key Takeaway: 

Η πρώτη ενότητα του home page της ιστοσελίδας σου πρέπει να περνά το Τεστ Βάσης (Grunt Test) απαντώντας ξεκάθαρα και άμεσα σε τρεις ερωτήσεις: τι προσφέρειες; πώς αυτό που προσφέρεις βελτιώνει τη ζωή μου; τι πρέπει να κάνω για να το αγοράσω; Χρησιμοποίησε συνοπτική γραφή με συναρπαστικά γραφικά που προβάλλουν την πρόταση αξίας (value proposition) και ένα σαφές κουμπί/σύνδεσμο προτροπής για δράση. Η αποτυχία αντιμετώπισης αυτών των κρίσιμων σημείων δημιουργεί σύγχυση στους επισκέπτες με αποτέλεσμα να χάνουν το ενδιαφέρον τους και να μειώνονται τα ποσοστά μετατροπής τους από επισκέπτες σε πελάτες.

Επιλέγοντας αποτελεσματικές εικόνες

Η επιλογή των κατάλληλων εικόνων παίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της αφοσίωσης των χρηστών. Δείξε χαρούμενους ανθρώπους που χρησιμοποιούν ή απολαμβάνουν τα τελικά αποτελέσματα του προϊόντος ή της υπηρεσίας σου, καθώς αυτό προκαλεί θετικά συναισθήματα στο μυαλό των πιθανών πελατών, οδηγώντας τελικά σε αυξημένες πωλήσεις.

Ο ρόλος των εικόνων στην αυξημένη αφοσίωση των επισκεπτών

Η επιλογή - δημιουργία των κατάλληλων εικόνων βελτιώνει σημαντικά την αφοσίωση των χρηστών, παρέχοντας έτσι καλύτερες πιθανότητες σύνδεσης με το κοινό-στόχο σου. Οι υψηλής ποιότητας εικόνες όχι μόνο βελτιώνουν την αισθητική, αλλά βοηθούν επίσης να μεταφέρεις το μήνυμά σου πιο αποτελεσματικά. Επιλέγοντας ή δημιουργώντας οπτικά στοιχεία που είναι σχετικά με τους επισκέπτες που θέλεις, αυξάνεις την πιθανότητα να παραμείνουν στην ιστοσελίδα σου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να εξετάσουν τι έχεις να τους προσφέρεις.

Ιστοσελίδες με οπτικά ελκυστικές πρώτες ενότητες του home page παρουσιάζουν χαμηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης και υψηλότερα ποσοστά μετατροπών επισκεπτών σε πελάτες σε σύγκριση με ιστοσελίδες χωρίς ελκυστικές πρώτες ενότητες, σύμφωνα  με μελέτη της EyeQuant.

Συμβουλές επιλογής των κατάλληλων εικόνων

  1. Παρουσίασε το προϊόν ή την υπηρεσία σου: Χρησιμοποίησε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που δείχνουν πώς οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση αυτού που προσφέρεις. Αν είναι σκόπιμο, δείξε λήψεις πριν και μετά την χρήση του προϊόντος σου για να δείξεις την αποτελεσματικότητά του.
  2. Ενσωμάτωσε ανθρώπινα στοιχεία: Η συμπερίληψη εικόνων ανθρώπων που είναι ικανοποιημένοι από την χρήση του προϊόντος/υπηρεσίας σου βοηθά στη δημιουργία συναισθηματικής σύνδεσης μεταξύ των πιθανών πελατών και του brand σου.
  3. Δείξε συνέπεια: Διασφάλισε ότι τα οπτικά στοιχεία στην πρώτη ενότητα του home page ευθυγραμμίζονται με τo ύφος της υπόλοιπης ιστοσελίδας και του brand συνολικά ώστε να δημιουργείται μια συνεκτική εμπειρία. Αυτό σχετίζεται με τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και το στυλ τους.

Αφιέρωσε χρόνο για να επιλέξεις - ή να δημιουργήσεις με τον γραφίστα σου - τις κατάλληλες εικόνες. Οι εικόνες βοηθούν στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος των επισκεπτών και την αποτελεσματικότερη επικοινωνία των μηνυμάτων σου.

 
Key Takeaway: 

Η επιλογή των κατάλληλων εικόνων για την πρώτη ενότητα του home page της ιστοσελίδας σου είναι ζωτικής σημασίας για την αύξηση της αφοσίωσης των επισκεπτών και, τελικά, την αύξηση των πωλήσεων. Η προβολή του προϊόντος ή της υπηρεσίας σου με εικόνες υψηλής ποιότητας που έχουν απήχηση στο κοινό-στόχο σου, ενσωματώνουν ανθρώπινα στοιχεία και δείχνουν συνέπεια με το ύφος του brand σου συνολικά, είναι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σου όταν επιλέγεις εικόνες.

Παράδειγμα ιστοσελίδας που περνά το τεστ των 5''

Η ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου Morfinou Legal Consulting ειδικεύεται στο Yachting και το Real Estate. Απευθύνεται κυρίως σε αλλοδαπούς επιχειρηματίες - επενδυτές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν σκάφος ή να επενδύσουν στο real estate στην Ελλάδα.

Η πρώτη εικόνα που βλέπει κάποιος που επισκέπτεται την ιστοσελίδα του γραφείου είναι η ακόλουθη.

Ας δούμε πως  η ιστοσελίδα αυτή απαντά στα 3 βασικά ερωτήματα του άγνωστου επισκέπτη της (ερωτήματα του Τεστ Βάσης):

Ερώτημα #1: Τι προσφέρεις; Απάντηση: Νομικές υπηρεσίες yachting, real estate και mediation (οι 3 σύνδεσμοι κάτω από το κουμπί προτροπής).

Ερώτημα #2: Πώς αυτό που προσφέρεις θα βελτιώσει τη ζωή μου; Απάντηση: Your legal issues will be resolved (not blocked). Με την φράση 'resolving your legal issues' τονίζεται η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της επιχείρησης. Με την φράση 'not blocking them' ενισχύεται το διακύβευμα της απόφασης επιλογής δικηγορικού γραφείου θα επιλέξει (αν δεν επιλέξει σωστά, το νομικό του ζήτημα πιθανώς θα βρεθεί σε αδιέξοδο - blocked).

Ερώτημα #3: Τι πρέπει να κάνω για να αγοράσω την υπηρεσία; Απάντηση: Κλείσε το ραντεβού σου (book your appointment). Είναι το επόμενο βήμα του επισκέπτη αν ενδιαφέρεται να αγοράσει τις νομικές υπηρεσίες της επιχείρησης.

Τα παραπάνω ερωτήματα απαντώνται άμεσα και ξεκάθαρα. Η εν λόγω ιστοσελίδα περνά το Τεστ Βάσης των 5 δευτερολέπτων.

Συμπέρασμα

Συμπερασματικά, μια καλά σχεδιασμένη πρώτη ενότητα του home page έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σου και στην προσέλκυση του κοινού-στόχου σου. Δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό brand script που απαντά στα 3 ερωτήματα του Τεστ Βάσης (Grunt Test) ξεκάθαρα και άμεσα, είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσεις μια συναρπαστική πρώτη ενότητα του home page που δείχνει αμέσως στους επισκέπτες τις πολύτιμες πληροφορίες που αναζητούν. Το Brand Script θα σε βοηθήσει να απαντήσεις ξεκάθαρα και άμεσα (εντός 5'') στα 3 βασικά ερωτήματα ώστε η ιστοσελίδα σου να περνά το Τεστ Βάσης.

Η επιλογή κατάλληλων εικόνων και η ενσωμάτωση ισχυρών υπότιτλων και κειμένου είναι επίσης κρίσιμα στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά το σχεδιασμό της πρώτης ενότητας του home page της ιστοσελίδας σου.

Εάν χρειάζεσαι βοήθεια για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής πρώτης ενότητας του home page, ολόκληρου του home page ή του συνόλου της ιστοσελίδας σου, επικοινώνησε μαζί μας σήμερα!

Μπορείς εναλλακτικά να ζητήσεις έναν δωρεάν έλεγχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας σου.

 

ΖΗΤΗΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΧΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

 

[Σχετικό περιεχόμενο: Κάνε την ιστοσελίδα σου να πουλάει]

    Κανένα σχόλιο

    Κοινοποίησε

    Πώς να διπλασιάσεις τις πωλήσεις σου

    Κερδοφόρα. Προβλέψιμα.

    Θέλεις digital marketing με αποτελέσματα;

    ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ E-BOOK

    2x your sales


    Ένα δωρεάν 1-2-1 workshop για να βάλεις το digital marketing της επιχείρησής σου στις σωστές βάσεις.

    Θέλω το workshop

    Ακολούθησέ μας

    Λένε για εμάς

    Χρήστος Χαρμαντάς, Ιδιοκτήτης & E-shop Operator

    Με τη CINNAMON Marketing οι πωλήσεις του e-shop μας αυξήθηκαν κατά 996% μέσα σε 2 χρόνια! Επιπλέον, προτείνουν συνεχώς και νέους τρόπους για να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

    Δημήτρης Μητρόπουλος, Ιδιοκτήτης

    Με τη CINNAMON Marketing έχουμε δει μετρήσιμα και εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία έχουν έρθει ως αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που κάνουν και της συνέπειας και προσήλωσης που δείχνουν στους στόχους.

    Νίκος Μπαλτάς, Ιδρυτής & Γ. Διευθυντής

    Οι προσπάθειες μας να χτίσουμε την αναγνωρισιμότητά μας δεν είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τότε που ανέλαβε τις διαφημίσεις μας η CINNAMON Marketing, οι followers μας αυξήθηκαν από 1800 σε πάνω από 28.000 εντός ενός έτους, ενώ το διαφημιστικό κόστος ανά follower μειώθηκε μέχρι και 90%!

    Μορφινού, Νομικές Υπηρεσίες

    Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας μου. Άρχισα να κάνω πωλήσεις από τους πρώτους μήνες δαπανώντας ελάχιστα χρήματα για διαφημίσεις. Οι υπηρεσίες της CINNAMON Marketing ήταν πολύ αξιόπιστες και αποτελεσματικές.

    Πάνος Γούνας, Εμπορικός Διευθυντής & Ιδιοκτήτης

    Η νέα ιστοσελίδα μας σχεδιάστηκε από τη CINNAMON Marketing ως ένα κομμάτι μιας συνεκτικής στρατηγικής marketing και πωλήσεων. Πλέον, συλλέγουμε καθημερινά νέα leads, τα οποία αξιοποιεί στη συνέχεια το Τμήμα Πωλήσεων. Και αυτό προσφέροντας μια θετική εμπειρία για τον πελάτη, χωρίς να γινόμαστε πιεστικοί απέναντί του και χωρίς να ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε διαφημίσεις.

    Μυρτώ Τσικρικά, Ιδιοκτήτρια

    Η ιστοσελίδα της CINNAMON Marketing έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στο να γεμίσουν όλα τα τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού μας από το 1ο έτος λειτουργίας του, παρόλο που αυτό συνέπεσε χρονικά με την πανδημία του κορωνοϊού! Και μάλιστα χωρίς να ξοδέψουμε καθόλου χρήματα για διαφήμιση!

    Μερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μαςΜερικοί από τους πελάτες μας

    Ήρθε η ώρα να επενδύσεις στο digital marketing με σύνεση.

    Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να σε προσπερνούν.
    Μην μένεις πίσω από τον ανταγωνισμό σου.
    Μην σπαταλάς χρήματα σε αναποτελεσματικό marketing.

    Τα πιο πρόσφατα

    Χρησιμοποιούμε
    Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε αυτόν τον ιστότοπο και την εμπειρία χρήστη (cookies παρακολούθησης). Μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τις απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου.