Η ομάδα marketing που αναζητούσατε

Δουλεύοντας μαζί μας, θα αποκτήσετε μία μικρή, ευέλικτη και έμπειρη ομάδα από marketers, γραφίστες και web developers.

Έχοντας συνεργαστεί στενά με πολλές μικρές επιχειρήσεις σαν τη δική σας – στην Ελλάδα και το εξωτερικό – είμαστε σε θέση να καταλάβουμε τη θέση σας, την ιστορία σας, τα ρίσκα και τις ανησυχίες σας, ή ό,τι σας κάνει να χάνετε τον ύπνο σας.

We understand your business

Our mission

Η αποστολή μας είναι να βοηθάμε μικρές επιχειρήσεις σαν τη δική σας να αναπτυχθούν σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας στρατηγικές και τακτικές marketing και πωλήσεων που φέρνουν αποτελέσματα.

Η προσέγγισή μας διαφέρει.

Το Marketing προηγείται!

Το Marketing
προηγείται!

Είμαστε πρωτίστως marketers με επιχειρηματική σκέψη. Αν η στρατηγική και τα μηνύματα marketing δεν είναι σωστά, η απλή χρήση τεχνολογιών δεν φέρνει αποτελέσματα.

Είμαστε δίπλα σας

Στεκόμαστε
στο πλευρό μας

Δουλεύουμε μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας, τους κρίσιμους παράγοντες πωλήσεων, τα προβλήματα των πελατών σας και τις λύσεις που προσφέρετε. Βάσει αυτών, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε.

Συμβουλευτική & Coaching

Συμβουλευτική &
Coaching

Παράλληλα με την υλοποίηση των ενεργειών marketing, σας συμβουλεύουμε και σας κατευθύνουμε ως προς προτεινόμενες στρατηγικές και τακτικές marketing, ώστε να κινούμαστε πάντα στοχευμένα και ελεγχόμενα.

Πιστοί στις αξίες μας

We
genuinely
care

We genuinely care

We
own
it

We own it

We
always
learn

We always learn

We
build
trust

We build trust

We
check
ego

We check ego

We
dream
big

We dream big

We
win
together

We win together

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ