Αν θέλετε να σας ακούν, μιλήστε ξεκάθαρα.

Δείτε πώς βοηθάμε στην αποτελεσματική επικοινωνία, την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand σας και την αύξηση του δείκτη μετατροπών σε πωλήσεις.

Make your story relevant

Δημιουργήστε την ιστορία σας

Αν είστε σαν τις περισσότερες επιχειρήσεις, προσπαθείτε - συνήθως αγχωτικά - να επικοινωνήσετε τα πάντα παντού. Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι δε νοιάζονται για εσάς αλλά για τα δικά τους προβλήματα. Έτσι, απλώς δημιουργείτε ανεπιθύμητο 'θόρυβο'.

Αξιοποιώντας δοκιμασμένες τεχνικές δημιουργίας ιστοριών (story-telling techniques), παρουσιάζουμε την επιχείρησή σας με τρόπο που αγγίζει συναισθηματικά το κοινό σας, έτσι ώστε αυτοί να θέλουν να σας δουν, να σας ακούσουν και τελικώς, να καταλάβουν και να πειστούν γιατί θα πρέπει να αλληλεπιδράσουν με την επιχείρησή σας.

Απλότητα. Το λίγο αξίζει πολύ…

Αν επικοινωνείτε μεγάλο όγκο πληροφορίας, το κοινό σας χάνει το ενδιαφέρον του και απομακρύνεται... προς τον ανταγωνισμό.

Δουλεύουμε μαζί σας για να φιλτράρουμε όλα αυτά που έχετε να πείτε και να τα μετατρέψουμε σε σύντομα, σχετικά και συναρπαστικά μηνύματα, κείμενα και οπτικά στοιχεία. Έτσι, η αξία της επιχείρησής σας θα γίνει ξεκάθαρη, κατανοητή και καλά αποτυπωμένη στο μυαλό των δυνητικών πελατών σας.

Keap it simple. Less is more…

Content strategy for brand building

Στρατηγική περιεχομένου. Ενίσχυση brand.

Παράγουμε όλα τα είδη περιεχομένου για να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά τις αξίες του brand και τα κρίσιμα σημεία πώλησης (key selling points) των προϊόντων σας.

Με τις αναγκαίες προσαρμογές, προωθούμε το περιεχόμενό σας σε όλα τα διαθέσιμα online και offline κανάλια – ιστοσελίδα, κοινωνικά δίκτυα, διαφημιστικές καμπάνιες, έντυπο υλικό κλπ. – με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand, την αύξηση των πωλήσεων και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Ο ανεπιθύμητος θόρυβος δεν βοηθά.
Μην προκαλείτε σύγχυση στο κοινό σας.

Επικοινωνήστε Μαζί μας Τώρα