Οι πετυχημένες ιστοσελίδες ξεκινούν από το περιεχόμενο.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, με τρόπο που παρακινεί τους επισκέπτες σας να κάνουν το επόμενο βήμα.

Successful websites start from content

Content Strategy

Στρατηγική Περιεχομένου

Graphic Design

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Web Development

Web Development

Αξιοποιήστε την πετυχημένη μεθοδολογία μας κατασκευής premium ιστοσελίδων.

Μια ιστοσελίδα είναι πολλά περισσότερα από το γράψιμο κώδικα. Έχει να κάνει με το πώς παρουσιάζετε την εταιρία σας, πώς επικοινωνείτε τα μηνύματά σας και πώς σχεδιάζετε την αρχιτεκτονική της, έτσι ώστε να συνεισφέρει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων marketing.

Επικοινωνήστε ξεκάθαρα

5 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για τους επισκέπτες σας να αποφασίσουν αν αξίζει να εξετάσουν περαιτέρω την ιστοσελίδα σας. Οι σύγχρονοι καταναλωτές είναι πολύ πιο ανυπόμονοι στην αναζήτηση της πληροφορίας, σε σχέση με το παρελθόν. Αν δεν βρουν την πληροφορία γρήγορα, θα ψάξουν αλλού.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό η ιστοσελίδα σας να επικοινωνεί τα σωστά μηνύματα ξεκάθαρα και αποτελεσματικά, ώστε οι επισκέπτες σας να κατανοούν αμέσως γιατί είστε διαφορετικοί και να παρακινούνται να αλληλεπιδράσουν με την επιχείρησή σας.

Communicate clearly

Customer-centric design

Πελατοκεντρικός σχεδιασμός

Οι πελάτες - όχι εσείς - αποφασίζουν πώς να επιλέγουν και να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες. Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας λαμβάνοντας υπόψη το αγοραστικό ταξίδι και τα κανάλια πωλήσεων και δημιουργίας δυνητικών πελατών. Από την πρώτη τους επαφή με την εταιρία σας μέχρι την πώληση και μετά την πώληση.

Σκοπός είναι η βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη (User Experience, UX) και η καλλιέργεια εμπιστοσύνης με το κοινό σας.

SEO-friendly

Για το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής της ιστοσελίδας σας, λαμβάνουμε υπόψη και τα αποτελέσματα μιας ολοκληρωμένης έρευνας λέξεων-κλειδιά (keyword research). Όλες οι κρίσιμες on-page λειτουργίες ρυθμίζονται κατάλληλα για να διασφαλιστεί η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας ως προς τις μηχανές αναζήτησης.

Τα αποτελέσματα της έρευνας των λέξεων-κλειδιά παραδίδονται σε εσάς για μελλοντική χρήση.

SEO-friendly

Continuously Optimize

Συνεχείς βελτιστοποιήσεις

Αξιοποιώντας έξυπνα εργαλεία, χάρτες θερμότητας (heat maps), και ατομικές καταγραφές επισκέψεων, παρακολουθούμε πώς οι επισκέπτες σας πλοηγούνται στην ιστοσελίδα σας και προβαίνουμε σε τεκμηριωμένες βελτιστοποιήσεις.

Έτσι, οδηγούμαστε σε περισσότερες μετατροπές ή πωλήσεις, και υψηλότερη απόδοση της ιστοσελίδας σας μακροπρόθεσμα.

3 steps of website development

 

Θέλω το Δωρεάν E-Book