Προσεγγίζουμε όλα τα έργα σα να είναι δικά μας.

Ξεκινάμε πάντα με τη μελέτη - ανάλυση της επιχείρησης και των υφιστάμενων ενεργειών marketing. Κατόπιν, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε είτε one-off έργα είτε ένα πλήρες πλάνο marketing για την επιχείρησή σας.

Harmantas Floral Creations

Ενέργειες & Επιτεύγματα
Σχεδιάσαμε μια ολιστική στρατηγική και πλάνο ενεργειών marketing, με βασικούς άξονες τη διαχείριση κοινωνικών δικτύων (Facebook, Instagram, Google My Business), τις online διαφημιστικές καμπάνιες, το email marketing και τη στρατηγική περιεχομένου. Κατασκευάσαμε τις δύο ιστοσελίδες της εταιρίας για τη δραστηριότητα λιανικής - ηλεκτρονικό κατάστημα και την καινοτόμα για τα Ελληνικά δεδομένα συνδρομητική υπηρεσία ανθοστολιμού.

205% αύξηση των online πωλήσεων εντός των πρώτων δώδεκα (12) μηνών (με αυξητικές τάσεις)

Brief
Έχουμε ένα ανθοπωλείο με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα. Παρέχουμε υπηρεσίες ανθοστολισμού σε γάμους, βαπτίσεις και εταιρικές εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα έχουμε σχεδιάσει και παρέχουμε μια καινοτόμα συνδρομητική υπηρεσία ανθοστολισμού, η οποία απευθύνεται κυρίως σε ξενοδοχεία και εταιρίες. Τρέχουμε διαφημίσεις Google και θα θέλαμε να μάθουμε τι περισσότερο μπορούμε να κάνουμε για να αυξήσουμε τις online πωλήσεις μας και να προωθήσουμε όλες τις δραστηριότητές μας διαδικτυακά.

Harmantas Floral Creations

TEFEL

Ενέργειες & Επιτεύγματα
Μετά από ολοκληρωμένη μελέτη της επιχείρησης, των κρίσιμων παραγόντων πώλησης, των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και του κοινού - στόχου της, σχεδιάσαμε τη στρατηγική περιεχομένου της νέας ιστοσελίδας, βάσει της οποίας προχωρήσαμε με τον εξατομικευμένο γραφιστικό σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας (web development). Σλόγκαν και taglines, σύντομα περιεκτικά κείμενα και μοντέρνα οπτικά στοιχεία, λαμβάνοντας υπόψη βέλτιστες πρακτικές εμπειρίας του χρήστη (user experience), αναδεικνύουν την υπεροχή της επιχείρησης έναντι του ανταγωνισμού της. Η εύκολη πλοήγηση και ένα προηγμένο εργαλείο φιλτραρίσματος, βοηθούν της χρήστες να αναζητούν προϊόντα με βάση σειρά διαφορετικών κριτηρίων. 

Brief
Είμαστε αδερφή εταιρία της BEL Lighting (η οποία εδρεύει στο Βέλγιο) για την ανάπτυξη της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή εξατομικευμένων προϊόντων φωτισμού - εσωτερικών και εξωτερικών χώρων - για ξενοδοχεία και βίλλες, μαρίνες, οικίες, καταστήματα λιανικής κλπ. Παρέχουμε αποκλειστικές υπηρεσίες σε επαγγελματίες του κλάδου, όπως σχεδιαστές φωτισμού, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, και εργολάβους. Χρειαζόμαστε μια νέα ιστοσελίδα που θα αναβαθμίσει την εικόνα μας και θα επικοινωνήσει τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα πιο αποτελεσματικά.

TEFEL

iSecurity

Ενέργειες & Επιτεύγματα
Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Προτείναμε και εφαρμόσαμε ένα συνολικό πλάνο ενεργειών marketing, βασικοί άξονες του οποίου ήταν οι διαφημίσεις Google, το email marketing, η στρατηγική περιεχομένου και η σύνταξη και δημοσίευση ενημερωτικών άρθρων (blogging). 'Ενα χρόνο αργότερα, ένα σημαντικό ποσοστό των εσόδων της εταιρίας προερχόταν από πελάτες που έβρισκαν την εταιρία στο διαδίκτυο. Το επόμενο βήμα μας ήταν ο επανασχεδιασμός του πλάνου ενεργειών marketing με βάση τις νέες διαγραφόμενες ανάγκες της επιχείρησης.

Brief
Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, όπως συναγερμοί, κάμερες και λοιπός εξοπλισμός, σε κατοικίες, εταιρίες, γραφεία, εστιατόρια κλπ. Έχουμε αποφασίσει να δημιουργήσουμε για πρώτη φορά παρουσία στο διαδίκτυο με μια σύγχρονη ιστοσελίδα, καθώς επίσης να διερευνήσουμε τις ευκαιρίες marketing που παρουσιάζονται σήμερα στο διαδίκτυο. Μια τέτοια προσπάθεια αποτελεί δοκιμή για εμάς ώστε να δούμε στην πράξη αν μπορούμε να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας μέσω ψηφιακού marketing.

iSecurity

Fabric Republic

Ενέργειες & Επιτεύγματα
Σχεδιάσαμε τη στρατηγική κοινωνικών δικτύων του οργανισμού, επιβλέψαμε το περιεχόμενο και τη συνολική παρουσία του στα κοινωνικά δίκτυα. Δημιουργήσαμε και διαχειριστήκαμε στοχευμένες καμπάνιες στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο αριθμός των ακολούθων στην επαγγελματική σελίδα του οργανισμού στο Facebook αυξήθηκε από 1.800 σε πάνω από 28.000 εντός ενός έτους!
Το διαφημιστικό κόστος ανά ακόλουθο μειώθηκε έως και 90%!

Brief
Ως ένας νέος μη κυβερνητικός οργανισμός NGO, θέλουμε να κτίσουμε την αναγνωρισιμότητα του brand μας, ώστε να είμαστε σε θέση να αντλούμε χορηγίες και δωρεές από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με περισσότερες αξιώσεις. Ο στόχος μας είναι να αυξήσουμε τους ακόλουθους της επαγγελματικής μας σελίδας στο Facebbok σε 20.000 μέσα σε ένα έτος.

Fabric Republic

Νοιώθεις πολύ μεγάλη χαρά 
όταν έχεις ικανοποιημένους πελάτες...

Γιώργος Χαρμαντάς
Harmantas Floral Creations, Ιδιοκτήτης

«Πριν ξεκινήσουμε τη συνεργασία με τη CINNAMON Marketing, συνεργαζόμασταν με μία από τις επώνυμες εταιρίες marketing η οποία έτρεχε τις διαφημίσεις μας στην πλατφόρμα της Google. Η CINNAMON Marketing μας πρότεινε ένα ολιστικό πλάνο ενεργειών marketing, που εκτός από τις διαφημίσεις της Google, περιείχε social media, διαγωνισμούς, email marketing, δημιουργία και βελτιώσεις των δύο ιστοσελίδων μας αλλά και άλλες ενέργειες. Οι online πωλήσεις μας αυξήθηκαν κατακόρυφα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσω της συνεργασίας μας με τη CINNAMON, είναι σα να έχουμε δημιουργήσει το δικό μας τμήμα marketing που μας προσφέρει λύσεις σε όλα τα θέματα marketing που μας απασχολούν.»

Δημήτρης Μητρόπουλος
iSecurity, Ιδιοκτήτης

«Στην αρχή, ήμουν αρκετά δύσπιστος ως προς το αν ο κόσμος επιλέγει ή αγοράζει συναγερμούς και συστήματα ασφαλείας μέσω του ίντερνετ. Έτσι, αποφάσισα να συνεργαστώ με τη CINNAMON Marketing δοκιμαστικά. Σήμερα, οι online πωλήσεις της εταιρίας μου αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό ποσοστό των συνολικών εσόδων και νοιώθω πιο ασφαλής ότι η δουλειά μου θα πάει καλά. Η συνεργασία μου με τη CINNAMON Marketing είναι πάντα ευχάριστη και εποικοδομητική.»

Νίκος Μπαλτάς
Fabric Republic, Ιδιοκτήτης

«Ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός στα πρώτα στάδια λειτουργίας του, θέλαμε αρχικά να χτίσουμε την αναγνωρισιμότητά μας. Βασικός μας στόχος ήταν να αποκτήσουμε τουλάχιστον 20.000 followers στο Facebook, ώστε να μπορούμε με περισσότερες αξιώσεις να διεκδικούμε χορηγίες και κεφάλαια για μελλοντικές δράσεις μας. Οι προσπάθειες που κάναμε μόνοι μας μέσω διαφημίσεων στο Facebook δεν είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τότε που ανέλαβε τις διαφημίσεις μας η CINNAMON Marketing, οι followers μας αυξήθηκαν από 1800 σε πάνω από 28.000 εντός ενός έτους, ενώ το διαφημιστικό κόστος ανά follower μειώθηκε μέχρι και 90%! Η CINNAMON Marketing ήταν από τους βασικούς συντελεστές ενίσχυσης του brand μας με απτά αποτελέσματα.»

T-O-C

iSecuirty

Fabric Republic

CNC Solutions

Cherrytale

Connect Athens

GE Supplies

Harmantas Floral Creations

Nikou

GMT

ADD Condoms

CNC Training

Tefel

Emmis

Nikolaou Dimitris

Senico

Flower Care

Andreadis Optics