Αναβαθμίστε το marketing.
Εξελίξτε την επιχείρησή σας.

 

MARKETING AUTOMATION

80% των πωλήσεων χρειάζονται πάνω από 5 follow-ups για να κλείσουν. Έχετε τους πόρους για αποτελεσματικό follow up?

Ως Πιστοποιημένοι Partners της Keap, σας προσφέρουμε λύσεις marketing automation, για να μπορείτε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τους δυνητικούς σας πελάτες σε όλα τα στάδια του αγοραστικού ταξιδιού, από την αναγνωρισιμότητα μέχρι την πώληση και μετά.

Θα αυξήσετε τους δείκτες μετατροπής δυνητικών σε πραγματικούς πελάτες, εξοικονομώντας χρόνο και προσφέροντας στους πελάτες σας προσωποποιημένες εμπειρίες που ξεχωρίζουν.

Keap certified partner color2x

More

Marketing Automation
Κοινωνικά δίκτυα

SOCIAL MEDIA

Οι δυνητικοί πελάτες σας είναι εκεί. Εσείς;

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για να ενδυναμώσετε το brand σας και να αλληλεπιδράσετε με δυνητικούς πελάτες. Υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ της επιχειρηματικής επιτυχίας και του χρόνου που το κοινό αναλώνει για το brand σας μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Το σημείο - κλειδί είναι να επιδράτε με θετικό τρόπο στο κοινό σας.

Δημοσιεύσεις, διαγωνισμοί, αγορές και πολλά περισσότερα...!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η επιτυχία περνά μέσα από τη συνεπή εφαρμογή ενός ολιστικού πλάνου marketing.

Σχεδιάζουμε τη στρατηγική και το πλάνο ενεργειών marketing με βάση την εταιρική στρατηγική και στόχους. Ορίζουμε από κοινού μετρήσιμους και ρεαλιστικούς στόχους και εργαζόμαστε για την επίτευξη αυτών, συστηματικά και με συνέπεια.

Παράλληλα, εσείς έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα της εξελικτικής πορείας και των πραγματικών αποτελεσμάτων, για κάθε ενέργεια και συνολικά.

Στρατηγική εφαρμογή

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

ONLINE
ΠΡΟΩΘΗΣΗ

MARKETING
AUTOMATION

ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ...

We are Marketers First!

Το Marketing Προηγείται!

Είμαστε marketers πρωτίστως! Και όχι απλά προγραμματιστές ή επαγγελματίες λογισμικού. Αποφύγετε την παγίδα να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία, στέλνοντας 'μη αποτελεσματικά' μηνύματα marketing.

We stand by your side

Είμαστε δίπλα σας

Δουλεύουμε μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας, τα key selling points και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Έτσι, είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε και να εφαρμόζουμε στρατηγικές marketing, με απτά αποτελέσματα.

Business coaching

Συμβουλευτική & Coaching

Δεν περιοριζόμαστε στην εφαρμογή τακτικών ενεργειών marketing. Επιπλέον, συμβουλεύουμε και καθοδηγούμε τους πελάτες μας για τη βέλτιστη αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών marketing, προς όφελος της επιχείρησής τους και των πελατών τους.

The person who stops marketing their business to save money
is like the person who stops the clock to save time!

– H. Ford

Ερωτήσεις; Επικοινήστε μαζί μας

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input